2021. már 04.

Színészek különös hobbijai

írta: Benny Bug
Színészek különös hobbijai

Babázástól a fazekasságig.

Egy kisebb kihagyás után, a megfázásból többé-kevésbé kigyógyulva üdvözlök mindenkit! Minden bizonnyal neked is van valamilyen hobbid, amivel kiegészíted az unalmas és szürke hétköznapokat. Lehet, hogy gitározol, esetleg szeretsz olvasni, videojátékozni, stb... Mint láthatjuk, a lehetőségek száma közel végtelen. Természetes, hogy kedvenc filmcsillagaink is igyekeznek valamivel elütni az időt, amikor épp nem forgatnak. Most 10 olyan színész hobbiját mutatom be nektek, akik nem érik be az átlagossal. Fokozatosan haladunk az extrémebb esetek felé, szerintem lesz itt meglepetés mindenki számára bőven. Vágjunk is bele, kezdjük!

 

10.) Will Smith – vívás

Will Smith bizony szereti formában tartani magát és egyúttal a haverokkal való közös mókát sem veti meg. Ugyanis nem egyedül szokta gyakorolni a vívást: hanem Tom Cruise és David Beckham társaságában. A trió rendszerint Cruise edző-termében gyűlik össze, ahol a vívás mellett egyben egy kis lazulásra is mindig jut idejük.

 

9.) Shailene Woodley – termesztés

 

A Sodródás színésznője természetesen nem tudatmódosító szereket termeszt, ellenben valószínűleg nincs kibékülve a GMO, azaz génmódosított növényekkel. Ezért inkább saját magának termeszti meg azokat, ráadásul csak hegyi vizet hajlandó fogyasztani. A színésznő orvost sem látogat, helyette a gyógyszerekről is magának gondoskodik, véleménye szerint pedig ez az egész nem csak egyszerű hobbi, hanem sokkal inkább egyfajta életstílus.

 

8.) Tom Hanks – írógépek

 

Hanks imádja az írógépeket, saját kollekciójában pedig több min 250 található meg belőlük. A színész emellett készített egy dokumentumfilmet is a témában, ami California Typewriter címen érhető el. Hanks szerint ez egy sokkal személyesebb módja a gépelésnek, emellett azért gondolt a modern kor gyermekeire is, ugyanis Hanx Writer néven van egy letölthető okostelefonos alkalmazása, melyben mobilunk képernyőjén próbálhatunk ki többféle írógépet is.

 

7.) Liam Neeson  - legyezőhorgászat

 

Ha nem éppen családtagjait menti meg a gonosz rosszarcoktól, akkor Neeson szeret a szabadban kikapcsolódni, ugyanis a légyhorgászat elnevezésű hobbi követője. Ezt a tevékenységet olyannyira komolyan veszi, hogy 5 tanfolyamot is elvégzett a témában, az egyikre pedig még barátját is magával vitte, akivel aztán 10 napot töltöttek Új-Zélandon horgászattal.

 

6.) Vin Diesel – szerepjátékok

 

Hiszitek vagy sem, a család fontossága mellett a színész szíve leginkább az asztali szerepjátékokért dobog, kedvence a témában pedig a méltán klasszikus Dungeons & Dragons. A harmincadik évfordulóra kiadott könyv előszavát pedig már ő maga jegyezte, a Riddick című film forgatási szünetein pedig állítólag Judi Dench-et próbálta meg beavatni a játék szépségeibe – hogy több vagy kevesebb sikerrel, az egy jó kérdés.

 

5.) Ryan Gosling -kötögetés

 

Bizony, Gosling úr nem hagyja nagymamájára a kötés feladatát, ugyanis ő maga is sok élvezetet lel ebben a hobbiban. Eredetileg egyébként a Plasztik szerelem című film forgatásán tanulta meg, később azonban annyira megtetszett neki, hogy azóta is szívesen műveli. A színész azt is hozzátette: számára egy tökéletes nap állhatna végig kötögetésből, a végeredmény pedig még ajándéknak sem lenne utolsó. Hát ki vagyok én, hogy ennek ellentmondjak?

 

4.) Quentin Tarantino – társasjátékok

 

Ha van valami, ami a filmek mellett nagy mértékben tarthat számot Tarantino érdeklődésére, akkor azok a társasjátékok. A rendező kifejezetten nagy gyűjteménnyel rendelkezik, kedvencei pedig azok a játékok, amik valamilyen film alapján készültek. Manapság ezek száma egyre több és több, úgyhogy nincs híján választási lehetőségeknek.

 

3.) Brad Pitt – fazekasság

 

Állítólag, a Volt egyszer egy Hollywood forgatása alatt nemcsak Pitt, de Leonardi Di Caprio is rákapott a fazekasság művészetére. Kifejezetten sok időt töltöttek az előbbi tulajdon szobrász-termében, ahol valószínűleg rendesen kiélhették minden kreatív energiájukat. Pitt egyébként már 2008 óta, azaz jó pár éve kezdte ezt a hobbit, ami mellett azóta is kitartott.

 

2.) Nicolas Cage – képregények

 

Coppola úr imádja a képregényeket, az évek során pedig hatalmas gyűjteményt halmozott fel magának, nem is beszélve a témához kötődő egyéb termékekről. Hatalmas szívfájdalma volt eladnia ezek egy részét, mikor adósságba került és nem volt számára más megoldás. Egyik kedvence egyébként maga Superman, akit majdnem el is játszott egy filmben – ám végül soha nem érkezett el a pillanat, hogy Cage a kriptoni hős bőrébe bújjon.

 

 1.)Johnny Depp- Barbie-babák

 

A rocksztár életvitelt folytató, szabályokra fittyet hányó, lázadó Depp uraság bizony nem veti meg a Barbie-babákat sem. Igen, nem olvastad félre, ez komoly. Valószínűleg most egy kicsit meg vagytok lepődve, de meg tudom érteni. Na jó, igazából a színész akkor tett szert egy komolyabb gyűjteményre, mikor lányával, Lily-vel játszottak – ám valószínűleg azóta is szép emlékként élnek benne a régi pillanatok, ugyanis beismerte, nem vált meg a bábáktól, hanem megtartotta őket. A lánya egyébként napjainkban már 21 éves és ő is a színészi pályát választotta.

 

 

HA TETSZETT A VIDEO / CIKK ÉS A JÖVŐBEN SEM SZERETNÉL LEMARADNI A HASONLÓ DOLGOKRÓL, IRATKOZZ FEL YOUTUBE-CSATORNÁMRA ÉS NYOMJ EGY KEDVELÉST FACEBOOK-OLDALAMRA!

 

 

Szólj hozzá

toplista top 10 színészek